ΩρίωναςΤο να μπορείς να προσφέρεις στους μαθητές σου όσο το δυνατόν περισσότερα στη δύσκολη πορεία τους προς τις γενικές εξετάσεις και να έχεις ποιότητα στην εκπαίδευσή σου αποτελεί μια πολύπλοκη και δύσκολη διαδικασία.
Απαιτεί κατά κύριο λόγο άριστη γνώση του αντικειμένου που διδάσκεις και σοβαρή ασχολία με τους μαθητές σου. Τα όνειρα και προσδοκίες που οι νέοι εναποθέτουν σε σένα, σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να αποτελέσουν προϊόν εκμετάλλευσης. Απαιτεί επίσης πολύ καλή γνώση του εκπαιδευτικού συστήματος (που δυστυχώς στη χώρα μας αλλάζει συχνά), της εκπαιδευτικής διαδικασίας και της τεχνολογίας που βρίσκει εφαρμογή στην εκπαίδευση. Όλα αυτά σε συνάρτηση με την αγάπη για αυτό που κάνεις και τον ανταγωνισμό που αισθάνεσαι, σε κρατούν σε εγρήγορση με αποτέλεσμα τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρεις. Τα φροντιστήρια Ωρίωνας από την ίδρυσή τους θέλησαν να είναι πρωτοπόροι στο είδος της εκπαίδευσης που παρέχουν. Προσπάθησαν και προσπαθούν να προσφέρουν την παιδεία στην καλύτερη μορφή της. Για να γίνει αυτό πολλοί από εμάς και για πολλές ώρες εργάζονται στους τομείς της οργάνωσης, της εκπαίδευσης και της τεχνολογίας. Καταφέραμε πολλά μέχρι σήμερα, βλέποντας τη μετάδοση των γνώσεων και την επιτυχία των μαθητών μας όχι μόνο σαν εργασία αλλά και σαν επιβράβευση των προσπαθειών μας, μέσα από τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει. Βαδίζοντας παράλληλα με την εποχή μας μπορέσαμε να ενώσουμε την τεχνολογική εξέλιξη με την αγάπη μας προς το μάθημα.
Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύουν οι μαθητές μας καιοι παροχές που τους προσφέρουμε αποτελούν τον κρίκο που μας ενώνει με την επιτυχία.
Πιστεύοντας ότι όλοι αυτοί που μας εμπιστεύθηκαν το μέλλον τους δικαιώθηκαν, συνεχίζουμε την πορεία μας έχοντας ως αρχή ότι «για να ωθήσεις ένα νέο στα μονοπάτια της γνώσης πρέπει να είσαι κοντά του».