Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Top Top

Αρχική   /   Η ομάδα μας  /  Μελλίδης Κυριάκος
a

Μελλίδης Κυριάκος

Καθηγητής Βιολογίας

  • 2310664001
  • kmel@windowslive.com

Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη πόλη των Γιαννιτσών.
ΣΠΟΥΔΕΣ: Τελειώνοντας τις σπουδές μου ως Τεχνολόγος Ιατρικών εργαστηρίων το 2004, αποφάσισα να ασχοληθώ με μια επιστήμη που αγαπούσα από μικρός, την επιστήμη της Βιολογίας. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις το 2007 και να εισαχθώ στο τμήμα Βιολογίας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ: Το 2011 συνέχισα τις σπουδές μου σε μεταπτυχιακό επίπεδο στην Εφαρμοσμένη Γενετική και Βιοτεχνολογία.
ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ: Εργάστηκα  για 4 περίπου χρόνια στην έρευνα και συγκεκριμένα στην παθολογία της καρδιάς όπου συνεχίζω έως και σήμερα ως υποψήφιος διδάκτωρ. Ως απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας είχα την ευκαιρία να γνωρίσω μερικούς σπουδαίους καθηγητές οι οποίοι με αγάπη και αφοσίωση για την επιστήμη τους, μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με ενέπνευσαν στο να ασχοληθώ με την διδασκαλία της Βιολογίας.
ΚΑΡΙΕΡΑ: Στο χώρο της εκπαίδευσης βρίσκομαι τα τελευταία 7 χρόνια διδάσκοντας σε μαθητές της Θεσσαλονίκης και των Γιαννιτσών. Στην προσπάθεια μου να τους βοηθήσω να κατανοήσουν τις σύνθετες βιολογικές διαδικασίες των ζωντανών οργανισμών συνδυάζω την κλασική διδασκαλία με την χρήση σύγχρονων διαδραστικών μέσων. Στα φροντιστήρια Ωρίωνας μου δόθηκε η δυνατότητα να εργαστώ σε ένα περιβάλλον φιλικό και πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μέσα, ώστε όχι μόνο να μεταδώσουμε στους μαθητές την γνώση αλλά και να τους βοηθήσουμε  να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και τον ανταγωνισμό της σύγχρονης κοινωνίας. Γιατί όπως είπε και ο Joseph Joubert << Τα παιδιά χρειάζονται περισσότερα πρότυπα και λιγότερες κριτικές >>.