Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Top Top

Αρχική   /   Η ομάδα μας  /  Μπασγιουράκη Εμμανουέλα
a

Μπασγιουράκη Εμμανουέλα

Καθηγήτρια Χημείας

  • 2310664001
  • bmanwlia@yahoo.com

Βιογραφικό

ΣΠΟΥΔΕΣ: Είμαι πτυχιούχος Χημικός του ΑΠΘ. Επίσης είμαι πτυχιούχος Φαρμακοποιός του ΑΠΘ
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ: Έχω μεταπτυχιακό στην οργανική χημεία-σύνθεση φυσικών προϊόντων το οποίο και έλαβα με βαθμό «Άριστα». 
ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ: Τον τελευταίο χρόνο εκπονώ την διδακτορική μου διατριβή στο τμήμα Ιατρικής ΑΠΘ επάνω στο αντικείμενο της νευροφαρμακολογίας και συγκεκριμένα στην πολλαπλή σκλήρυνση. Έχω ολοκληρώσει με επιτυχία της πτυχιακές και μεταπτυχιακές μου εργασίες, έχοντας τις αντίστοιχες δημοσιεύσεις και παρουσιάσεις σε συνέδρια, όπως επίσης και τις πρακτικές ασκήσεις στο χημείο του κράτους της Θεσσαλονίκης και της Λευκωσίας, στο ΓΣΝ 424 και σε φαρμακείο.
ΚΑΡΙΕΡΑ: Παράλληλα με τις σπουδές μου έχω παρακολουθήσει σχετικά μαθήματα κι εργαστήρια στο ΑΠΘ σχετικά με τον τρόπο προσέγγισης των μαθητών και την ορθή διδασκαλία της χημείας. Λόγω της αγάπης μου για την προσφορά γνώσεων και της άριστης σχέσης που έχω με τα παιδιά ξεκίνησα να εργάζομαι στην εκπαίδευση το 2013, δημιουργώντας παράλληλα τις δικές μου βοηθητικές σημειώσεις. Στα φροντιστήρια Ωρίωνας εργάζομαι από το 2017 μέχρι σήμερα.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ: Μιλάω πολύ καλά αγγλικά και γαλλικά καθώς έχω φοιτήσει σε ελληνογαλλικό κολλέγιο. Επίσης ασχολούμαι με το πιάνο σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα ασχολούμαι με τον εθελοντισμό στην Ελληνική Εταιρία για την Πολλαπλή Σκλήρυνση. Καθώς, όμως, επιθυμία μου είναι να βελτιώνομαι σαν άνθρωπος και εκπαιδευτικός φροντίζω να ενημερώνομαι συνεχώς για θέματα που αφορούν στην δουλειά μου, λαμβάνοντας έτσι τα εφόδια ώστε να δίνω το 100% σε όλα τα παιδιά.