Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Top Top

Αρχική   /   Η ομάδα μας  /  Μουρατίδης Κωνσταντίνος
a

Μουρατίδης Κωνσταντίνος

Θετικές Επιστήμες Μαθηματικά

  • 2310664001
  • mouratidis.math@gmail.com

Βιογραφικό

ΣΠΟΥΔΕΣ: Τελειώνοντας τις προπτυχιακές μου σπουδές στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο τμήμα του Μαθηματικού με κέρδισε η διδασκαλία σε επίπεδο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ: Οι σπουδές στον κόσμο των Μαθηματικών συνεχίστηκαν με  έρευνα στην Στατιστική και μοντελοποίηση στο Τμήμα Μαθηματικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
ΚΑΡΙΕΡΑ: Στην ιδιωτική εκπαίδευση εργάζομαι από το 1992 μέχρι και σήμερα. Με τα Φροντιστήρια Ωρίωνας συνεργάζομαι από το 1993. Διδάσκω κυρίως μαθηματικά κατεύθυνσης σε Β και Γ Λυκείου. Η καλύτερη λειτουργία της τάξης ήταν πάντα μέσα στις ανησυχίες μου γι΄ αυτό και παρακολούθησα σεμινάρια με θέμα τα κίνητρα και την δημιουργική διδασκαλία. Τα φροντιστήρια Ωρίωνας ενίσχυσαν την προσπάθεια μου στην πρόοδο των μαθητών προωθώντας την ψηφιακή εκπαίδευση ακόμα και στο μάθημα των Μαθηματικών. Το άγχος των μαθητών τόσο για το μέλλον τους όσο και για τις μετέπειτα σπουδές τους μου κίνησε την περιέργεια και εκπαιδεύτηκα ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ: Τον ελεύθερο χρόνο μου προσπαθώ να  τον περνάω στην θάλασσα καθώς ασχολούμαι από το 2012 με την ιστιοπλοΐα. Τις ελεύθερες ώρες που είμαι στη ξηρά ασχολούμαι με τη μουσική και είμαι μέλος του συλλόγου για τη Διατήρηση Ηθών και Εθίμων της Μικράς Ασίας και του Πόντου.