Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Top Top

Αρχική   /   Η ομάδα μας  /  Παπασπύρου Μαριάννα
a

Παπασπύρου Μαριάννα

Γραμματέας Διοίκησης

  • 2310664001
  • polixni@orionas.edu.gr

Βιογραφικό

ΣΠΟΥΔΕΣ: Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση την Ορυκτολογία-Πετρολογία.
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ: Τελειώνοντας τις προπτυχιακές σπουδές ειδικεύτηκα στην Πετρολογία- Γεωχημεία στο Τμήμα Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Οι ανησυχίες μου για τις Θετικές επιστήμες δεν σταμάτησαν εκεί καθώς εδώ και δύο χρόνια είμαι υποψήφια μεταπτυχιακός στο Τμήμα Γεωπονίας στον Τομέας Υδατικών Πόρων. Το ενδιαφέρον μου για το τομέα του περιβάλλοντος συμπλήρωσαν σπουδές, σεμινάρια και θερινά σχολεία με αντικείμενο την Περιβαλλοντική Δημοσιογραφία  στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο  Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου στα Χανιά.
ΚΑΡΙΕΡΑ: Εργάζομαι στα φροντιστήρια Ωρίωνας από το 2015. Ο τομέας της εκπαίδευσης με κέρδισε από μικρή ηλικία καθώς κατά το χρονικό διάστημα των μεταπτυχιακών μου σπουδών στο Τμήμα Γεωλογίας συνεπικουρούσα στις εργαστηριακές διδασκαλίες του τομέα Ορυκτολογίας-Πετρολογίας. Η πιστοποιημένη πλέον γνώση μου στην εκπαίδευση ενήλικων ατόμων από τον ΕΟΠΠΕΠ  ήταν το έναυσμα για παρακολούθηση σεμιναρίων με αντικείμενο την οργάνωση διδασκαλίας και τις  καινοτόμες εφαρμογές ανάλυσης συμπεριφοράς στην τάξη σε επίπεδο εφηβικής ηλικίας πλέον. Στην ιδιωτική εκπαίδευση εργάζομαι από το 2010. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης μου προσέφερε την δυνατότητα εθελοντικής διδασκαλίας σε παιδιά του Λυκείου μέσα από το Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας από το 2014, δίνοντας μου την ευκαιρία να αλληλεπιδράσω ανθρώπινα με τους μαθητές ενισχύοντας την πρόοδο τους. Τα φροντιστήρια Ωρίωνας μου έδωσαν την ώθηση και ενίσχυσαν το ενδιαφέρον μου για συνεχή κατάρτιση  στο Marketing υπηρεσιών στον χώρο της Εκπαίδευσης.