Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Top Top

Αρχική   /    /  Ατρείδης Βασίλης
a

Ατρείδης Βασίλης

Διεύθυνση Σπουδών

  • batridis@otenet.gr

Βιογραφικό

ΣΠΟΥΔΕΣ: Πήρα το αρχικό πτυχίο μου από τη σχολή Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση τη Γεωφυσική.
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ: Τελειώνοντας τις προπτυχιακές μου σπουδές συνέχισα σε μεταπτυχιακό επίπεδο, αποκτώντας τρια διπλώματα.
Το πρώτο, από το ανοιχτό πανεπιστήμιο, αφορά την Εξειδίκευση Καθηγητών στις Φυσικές Επιστήμες, με το θέμα της διπλωματικής μου να αφορά την Σύγχρονη Φυσική.
Το δεύτερο, από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, αφορά τη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) με κατεύθυνση τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς.
Επίσης είμαι κάτοχος του  Professional Diploma in Digital & Social Media Marketing της Knowcrunch.
ΣΥΝΕΔΡΙΑ: Συμμετείχα σε ένα σημαντικό αριθμό εκπαιδευτικών συνεδρίων με θέμα τις φυσικές επιστήμες και την οργάνωση των εκπαιδευτικών οργανισμών. Η συνεργασία μου με σημαντικούς επιστήμονες και εκπαιδευτικούς κατά τη διάρκεια των σπουδών μου συνέβαλλε σημαντικά στην επαγγελματική μου πορεία ως σήμερα.
ΚΑΡΙΕΡΑ: Από το 2016 ασχολούμαι με τη διοίκηση των φροντιστηρίων Ωρίωνας παράλληλα με τη διδασκαλία του μαθήματος της Φυσικής.
Από το 2015 συμμετέχω στη διοίκηση της εταιρείας Οιστρολάβος (βιβλιοπωλείο - εκδόσεις).
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Άρθρα μου έχουν φιλοξενηθεί στο περιοδικό Ωρίωνας MAGAZINO των φροντιστηρίων μας, στη ιστοσελίδα https://justphysics.gr/ καθώς και σε ηλεκτρονικα περιοδικά..
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ: Αθλητισμός, διάβασμα, κινηματογράφος.