Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Top Top

Αρχική   /   Η ομάδα μας  /  Παυλίδου Πολυξένη
a

Παυλίδου Πολυξένη

Θετικές Επιστήμες Μαθηματικά

  • 2310664001
  • poly_iso@yahoo.gr

Βιογραφικό

ΣΠΟΥΔΕΣ: Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στη διάρκεια των σπουδών μου ολοκλήρωσα με άριστα εργασία στο μάθημα Στατιστική Ανάλυση του Χάους για το Φαινόμενο της Πεταλούδας του μετεωρολόγου Λορενζ. Υπηρξα μέλος  ομάδας αστρονομίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου παρακολούθησα ομιλίες πάνω στην Παιδαγωγική των Μαθηματικών, ομιλίες για εκπαίδευση μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες, όπως επίσης και ομιλίες πάνω στον Προγραμματισμό και τους κώδικες. Η παρακολούθηση σεμιναρίων πάνω στην εκπαίδευση συνεχίζεται έως και σήμερα προσφέροντας μου καινούριες γνώσεις και εμπειρίες.
ΚΑΡΙΕΡΑ: Από την έναρξη των σπουδών έως και σήμερα παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.
Εργάζομαι από το 2007 έως και σημέρα στα φροτιστήρια Ωρίωνας. Τα μαθήματα που διδάσκω είναι Αλγεβρα Α΄ και Β΄ Λυκείου, Γεωμετρία Α΄ και Β΄ Λυκείου, Μαθηματικά Κατεύθυνσης Β΄ και Γ΄ Λυκειου, Μαθηματικά ΕΠΑΛ Γ΄ και μέχρι το 2017 Μαθηματικά Γενικής Γ΄  λυκείου.
ΣΥΓΓΡΑΦΗ: Έχω γράψει φροντιστηριακά βοήθηματα για την Αλγεβρα Α΄ Λυκείου και για τα Μαθηματικά ΕΠΑΛ Γ΄ Λυκείου, ενώ έχω συμβάλει στη συγγραφή βιβλίου για τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης της  Γ Λυκείου.  
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ: Κατέχω πτυχίο αγγλικών επιπέδου Proficiency του Πανεπιστημίου Cambridge.  Καθώς και πτυχίο πληροφορικής επιπέδου Advanced στα πακέτα της Microsoft.
Ασχολούμαι τον ελεύθερο μου χρόνο με τον προγραμματισμό και τέλος ο επόμενος μου στόχος είναι η συγγραφή βιβλίων για τα Μαθηματικά Λυκείου και Γυμνασίου.