Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Top Top

Αρχική   /   Η ομάδα μας  /  Προδρομίδης Γιάννης
a

Προδρομίδης Γιάννης

Καθηγητής Πληροφορικής

  • 2310664001
  • jp_1980@hotmail.com

Βιογραφικό

ΣΠΟΥΔΕΣ: Βασικό πτυχίο Φυσικής του Α.Π.Θ. και ειδικότητα στους Η/Υ.
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ: Τελείωσα το 2007 τις μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στην Ηλεκτρονική και την Ραδιοηλεκτρολογία. Ωστόσο η ενασχόλησή μου με αυτό που αγαπούσα περισσότερο, τη διδασκαλία, με ώθησε να διευρύνω περαιτέρω το γνωστικό μου αντικείμενο σε επιπλέον κλάδους της Φυσικής, όπως η Μηχανολογία, οι επιστήμες υγείας κ.α..
ΚΑΡΙΕΡΑ: Με τα φροντιστήρια Ωρίωνας συνεργάζομαι από το 2012. Στην ιδιωτική εκπαίδευση εργάζομαι από το 2008 μέχρι και σήμερα, διδάσκοντας από μαθητές Δημοτικού μέχρι και φοιτητές, αν και η προτίμησή μου ήταν πάντοτε οι μαθητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Είμαι λάτρης της τεχνολογίας και προσπαθώ να την εισάγω στο μέγιστο δυνατό βαθμό μέσα στην εκπαιδευτική μου δραστηριότητα, μέσω της παράδοσης των μαθημάτων με βιντεοπροβολή και με χρήση διαδραστικού πίνακα, καθώς θεωρώ ότι η χρήση τους οξύνει το ενδιαφέρον του σύγχρονου μαθητή που είναι πλέον πολύ εξοικειωμένος με τη τεχνολογία.
ΣΥΓΓΡΑΦΗ: Παράλληλα με τη διδασκαλία, ασχολούμαι και με τη συγγραφή ηλεκτρονικών βοηθημάτων και σημειώσεων, έτσι ώστε να είναι ενημερωμένες και να ακολουθούν τις αλλαγές των σχολικών συγγραμμάτων.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ: Πέρα από γλώσσες προγραμματισμού, γνωρίζω Αγγλικά και λίγο Γερμανικά, ενώ η σύζυγος και τα παιδιά μου με βοηθούν να μάθω και τα Βουλγαρικά. Στον ελεύθερο χρόνο πάντοτε ασχολούμουν με τη γυμναστική, παλιά με βάρη, τώρα με σακούλες σούπερ μάρκετ. Στόχος μου είναι να βοηθάω όλα τα παιδιά, είτε έχουν μαθησιακές δυσκολίες είτε όχι, να ανακαλύπτουν τη γνώση, έτσι ώστε να αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση ότι θα μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε θέμα των πανελληνίων εξετάσεων.