Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Top Top

Αρχική   /   Η ομάδα μας  /  Παπαδόπουλος Δημήτρης
a

Παπαδόπουλος Δημήτρης

Θετικές Επιστήμες Μαθηματικά

  • papajimiv@yahoo.gr

Βιογραφικό

ΣΠΟΥΔΕΣ: Είμαι απόφοιτος του Μαθηματικού τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου παρακολούθησα και συμμετείχα σε συνέδρια και σεμινάρια τα οποία είχαν σχέση με την διδακτική των Μαθηματικών καθώς και με την θεωρία των παιγνίων.
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ: Συνέχισα τις σπουδές μου μεταπτυχιακά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όπου παρακολούθησα το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με τίτλο «Πολύπλοκα Συστήματα και Δίκτυα». Η διπλωματική μου εργασία είχε τίτλο «Επιλογή κόμβων διαφημιστικής προώθησης σε κοινωνικά δίκτυα με εξωτερικότητες»  
ΚΑΡΙΕΡΑ: Έχω συμμετάσχει στην εθελοντική ενισχυτική διδασκαλία του Δήμου Νεάπολης με την διδασκαλία των μαθημάτων της Άλγεβρας Β’ Λυκείου και Μαθηματικών Κατεύθυνσης Γ’ Λυκείου κατά την σχολική περίοδο 2013 - 2014. Η συνεργασία μου με τα φροντιστήρια Ωρίωνας ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2016 – 2017 με στόχο την προετοιμασία των μαθητών της Β’ Λυκείου για τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης της Γ’ Λυκείου.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ: Κατέχω πτυχίο αγγλικών επιπέδου B2 του Michigan, Edexcel και Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας καθώς και πτυχίο γερμανικών επιπέδου Β1 Zertifikat.
Έχω γνώσεις πληροφορικής τις οποίες έχω αποκτήσει κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών μου. Καθώς είμαι και γνώστης διάφορων προγραμματιστικών πακέτων όπως της Matlab, της C++, της R και της SPSS.
Ασχολούμαι τον ελεύθερο μου χρόνο με την εμβάθυνση των γνώσεων μου στο πεδίο του προγραμματισμού καθώς και με την παρακολούθηση σεμιναρίων επάνω στο τομέα του Marketing.