Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Top Top

Αρχική   /   Η ομάδα μας  /  Τσαγκαρλή Βίβιαν
a

Τσαγκαρλή Βίβιαν

Θεωρητικές Επιστήμες Φιλόλογος

  • viviantsagkarli@yahoo.gr

Βιογραφικό

Γεννήθηκα και  μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη.
ΣΠΟΥΔΕΣ: Είμαι απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με κατεύθυνση στις κλασικές σπουδές. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου έως και σήμερα έχω λάβει μέρος σε αρκετά σεμινάρια και συνέδρια, σχετικά με το χώρο της εκπαίδευσης.
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ: Κατόπιν συνέχισα τις σπουδές μου σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και συγκεκριμένα στις επιστήμες αγωγής με τίτλο: «Θεωρία, Πρακτική και Αξιολόγηση Διδασκαλίας». Η διπλωματική μου εργασία είχε τίτλο «Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην ελληνική πραγματικότητα».
ΚΑΡΙΕΡΑ: Από την αρχή των σπουδών μου εργάζομαι στη μέση εκπαίδευση, παραδίδοντας ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου, έχοντας δημιουργήσει υλικό και προσωπικές σημειώσεις για όλα τα μαθήματα. Από το 2015 συνεργάζομαι με το φροντιστήριο «Ωρίωνας». Παράλληλα το τελευταίο χρονικό διάστημα διδάσκω την ελληνική γλώσσα εθελοντικά σε μια μη κυβερνητική οργάνωση.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ: Ασχολούμαι με την εκμάθηση ξένων γλωσσών. Συγκεκριμένα γνωρίζω άπταιστα αγγλικά και γερμανικά και καλά αραβικά. Στον τομέα της πληροφορικής κατέχω δύο πτυχία: το ECDL core και το IT SKILLS PROFICIENCY. Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με τον αθλητισμό, το διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων και τα ταξίδια.