Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Top Top

Αρχική   /    /  Καραδήμου Νικολέτα
a

Καραδήμου Νικολέτα

Φιλόλογος -Εκθεσιολόγος

  • nkaradimou@yahoo.gr

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στη Σέρρες,ζω και εργάζομαι στη θεσσαλονίκη.
ΣΠΟΥΔΕΣ: Αποφοίτησα από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης το 2006 λαμβάνοντας πτυχίο από το τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας με κατεύθυνση Κλασική Φιλολογία.
Στη συνέχεια εξειδικεύτηκα στην ειδική αγωγή με ιδιαίτερη έμφαση στις μαθησιακές δυσκολίες και στη δυσλεξία και έλαβα την ειδίκευση μετά από εξετάσεις του πανεπιστημίου Αιγαίου και την υλοποίηση πρακτικής άσκησης σε τμήμα ένταξης σε δημόσιο σχολείο. Παρακολουθησα 6μηνο σεμινάριο στη "Συμβουλευτική Γονέων" υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου καθώς και αρκετά σεμινάρια σχετικά με την εκπαίδευση και "την εκμάθηση της ελληνικής ως μητρικής γλώσσας  ".
ΚΑΡΙΕΡΑ: Στο χώρο της εκπαίδευσης δραστηριοποιούμαι από το 2007 έχοντας συνεργαστεί με αξιόλογους συναδέλφους σε φροντιστήρια Σερρών και θεσσαλονίκης. Κατα τη διάρκεια της διδακτικής μου εμπειρίας έχω συγγράψει βοηθήματα για τα Αρχαία ελληνικά και τα Λατινικά.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ: Κατεχω πτυχίο ξένης γλώσσας, νοηματικής, braille και πληροφορικής επιδιώκοντας συνεχώς τη διεύρυνση των πνευματικών μου οριζόντων.