Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Top Top

Αρχική   /    /  Μυλωνά Μαρία
a

Μυλωνά Μαρία

Οικονομικές επιστήμες

  • mariamyl1993@gmail.com

Βιογραφικό

ΣΠΟΥΔΕΣ: Αριστούχος πτυχιούχος της Σχολής «Οικονομικών Επιστημών» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ: Αριστούχος απόφοιτη του «Διατμηματικού ΠΜΣ στην Οικονομική Επιστήμη και Εφαρμοσμένη Χρηματοοικονομική» του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
ΚΑΡΙΕΡΑ: Πριν το τέλος των σπουδών μου, στο τελευταίο εξάμηνο ξεκίνησα την πρακτική μου εξάσκηση στο ΕΒΕΘ στο Γραφείο Διοίκησης και μετά ,το 2017, παρακολούθησα και εργάστηκα μέσω του Voucher του ΣΒΒΕ στην επιχείρηση Marmor Stone Group. Μετέπειτα εργαζόμουν στο ΚΕΚ ΓΗ ως γραμματέας διοίκησης και συντονίστρια προγραμμάτων.
Σήμερα ασχολούμαι με την εκπαίδευση σε φροντιστήρια όπως στο φροντιστήριο Ωρίωνας της Πολίχνης και παράλληλα με την παροχή μαθημάτων σε ατομικό επίπεδο.
Η εκπαιδευτική πορεία είναι για μένα ο δρόμος που θέλω να ακολουθήσω επαγγελματικά, καθώς μου αρέσει να εκπαιδεύομαι διαρκώς και να μαθαίνω συνεχώς νέες τεχνικές εκπαίδευσης και εκμάθησης γι’ αυτό το λόγο θα ήθελα μελλοντικά να συνεχίσω σε διδακτορικό επίπεδο στον χώρο της εκπαίδευσης.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ/ΓΝΩΣΕΙΣ: Η/Υ: ECDL  PROFILE
Αγγλικά: Proficiency in English of the University of Michigan
Γερμανικά:Goethe B2 Zertifikat
Πιστοποίηση Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων, ΕΟΠΠΕΠ. Με διπλούς κωδικούς ΣΤΕΠ: 2511 (Λογιστές-πτυχιούχοι ΑΕΙ) και 2721 (Οικονομολόγοι- πτυχιούχοι ΑΕΙ)
Παρακολούθηση μιας πλειάδας σεμιναρίων, συνεδρίων και ημερίδων: όπως «Grow Greek Τourism» και «Υπάλληλος Οικονομικών Υπηρεσιών» του ΣΕΒ-ΙΒΕΠΕ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ: Κατοικώ στην Θεσσαλονίκη, και στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με την συγγραφή και μελέτη άρθρων κυρίως πάνω στο μάνατζμεντ και στο μάρκετινγκ, με τον κινηματογράφο και με τις μικροκατασκευές diy.