Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Top Top

Αρχική   /   Εκπαιδευτικό προσωπικό  /  Καρακόλιος Ηρακλής
a

Καρακόλιος Ηρακλής

Θεωρητικές Επιστήμες Φιλόλογος

  • hraklhskarakolios@gmail.com

Βιογραφικό

ΣΠΟΥΔΕΣ: Είμαι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας, με ειδίκευση στην Ιστορία. Έχω παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων με θέμα τη διδακτική των φιλολογικών μαθημάτων καθώς και τη δημιουργική διδασκαλία. Επιπλέον, έχω λάβει μέρος στο ετήσιο σεμινάριο με θέμα: «Κατάρτιση εκπαιδευτικών στη διαπολιτισμική εκπαίδευση για μαθητές με μεταναστευτικό και προσφυγικό υπόβαθρο» υπό την αιγίδα του  Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τέλος, είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο με αντικείμενο την Εκπαίδευση Ενηλίκων.
ΚΑΡΙΕΡΑ: Εργάζομαι, αδιάκοπα, ως καθηγητής σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης της Θεσσαλονίκης από το 2013, διδάσκοντας όλα τα φιλολογικά μαθήματα. Έχω επιμεληθεί συγγράμματα για όλα τα φιλολογικά μαθήματα τα οποία αξιοποιούνται από τους μαθητές στα φροντιστήρια που εργάζομαι.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ: Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη όπου και εξακολουθώ να ζω και να εργάζομαι. Κατέχω πτυχίο αγγλικής γλώσσας και πληροφορικής (ACTA).