Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Top Top

Αρχική   /    /  Γιαννόπουλος Νίκος
a

Γιαννόπουλος Νίκος

Θετικές Επιστήμες Χημεία

  • giannopnikos@gmail.com

Βιογραφικό

ΣΠΟΥΔΕΣ: Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας, της σχολής θετικών επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το οποίο αποφοίτησα το 1990.
ΚΑΡΙΕΡΑ: Με το τέλος των σπουδών ξεκίνησα την επαγγελματική μου πορεία ως εκπαιδευτικός ενώ ταυτόχρονα παρακολούθησα κατά το ακαδημαϊκό έτος 1994-95 το τμήμα χειριστών ηλεκτρονικών υπολογιστών του κέντρου υπολογιστών και πληροφορικής LCPC, όπως και τα έτη 2008-2012 το τμήμα τεχνολογίας τροφίμων του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, της σχολής διατροφής και τεχνολογίας τροφίμων.
Σήμερα εργάζομαι στα φροντιστήρια Ωρίωνας  του Ευόσμου και της Πολίχνης μετά από πολυετή φροντιστηριακή εμπειρία που ξεκίνησε το 1992 σε συνεργασία με άλλες φροντιστηριακές μονάδες και πλήθος μαθημάτων σε ατομικό επίπεδο. Η εκπαιδευτική διαδικασία ήταν και είναι για μένα η σημαντικότερη παράμετρος ανασχόλησής μου με το επάγγελμα του εκπαιδευτικού γιατί μέσω αυτής προσφέρω την γνώση μου στους νέους αλλά ταυτόχρονα λαμβάνω από αυτούς τον αυθορμητισμό τους, τις ιδέες τους, τις ποικίλες δραστηριότητές τους, τις διαφορετικές κουλτούρες τους, τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις ιδιαίτερες ικανότητες τους.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ: Κατοικώ στον Εύοσμο από το 1998, και στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι κυρίως με την μουσική, ακούγοντας κυρίως, αλλά και παίζοντας κιθάρα. Ακόμη είμαι λάτρης των κινηματογραφικών ταινιών, της καλής παρέας και του αθλητισμού με αγαπημένο μου άθλημα την καλαθοσφαίριση. Φυσικά το πιο ευχάριστο είναι οι χαλαρές ώρες με την οικογένειά μου.